cover organizare-01-01-01

Ediția a VII-a a concursului iChemist se va desfășura online pe data de 5 decembrie 2020 și este deschisă elevilor claselor a VIII-a – a XII-a din Republica Moldova.

Câteva detalii de reținut:

Doritorii de a participa trebuie să se înregistreze prin completarea formularului online până pe data de 3 decembrie, ora 23:59. E important ca înscrierea să se facă printr-un cont Gmail pentru a putea intra în sălile virtuale de concurs. Fiecare participant va fi distribuit într-o sală virtuală Google Meet, iar pe parcursul desfășurării concursului conferințele Meet vor fi supravegheate de voluntarii iChemist.

În ziua concursului (05 decembrie 2020), participanții vor primi linkurile pentru accesarea subiectelor, pe adresa de email furnizată în formularul de înregistrare.

 

Fiecare participant la concurs:

  • Va confirma acceptul condițiilor de participare;
  • Va primi pe 4 decembrie link-ul conferinței Meet din care va face parte;
  • În ziua concursului, va accesa linkul conferinței Meet la ora 9:45, pentru a intra în sala virtuală, iar la ora 9.55 va primi pe e-mail linkul pentru accesarea subiectelor;
  • Va accesa linkul primit pe email și va rezolva subiectele propuse pe hârtie, în format fizic;
  • Va scana sau fotografia rezolvarea problemelor și o va trimite înainte de expirarea termenului de rezolvare (ora 12.00) pe adresa: concursichemist@gmail.com.

Membrii Consiliul de coordonare/organizare a concursului vor asigura buna desfăşurare a concursului şi, în timp de 5 zile lucrătoare, vor generaliza rezultatele şi vor transmite pe e-mailurile indicate diplomele învingătorilor în format PDF.